Despre noi

Societate Civila Medicala Dr. Gavronschi

SCM Gavronschi are sediul social situat pe str.Herman Oberth nr. 33 in localitatea Sighisoara, judetul Mures, fiind inregistrata la Directia de Sanatate Publica sub nr. 621463.

Titulatura de SCM (Societate Civila Medicala) indica activitati medicale asociate, in acest caz fiind vorba de medicina de familie si investigatii paraclinice de laborator.

Societatea a fost infiintata in anul 1998 sub forma juridica de organizare: CMI (Cabinete Medicale Individuale), avand sediul intr-o alta locatie decat cea prezenta. În 1999, s-a inaugurat laboratorul de investigatii paraclinice, atat acesta, cat si cabinetul de medicina de familie, functionand in sistem strict privat.

Din 2002 s-au stabilit relatii contractuale cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, pacientii dobandind astfel posibilitatea de a beneficia de analize medicale si in sistem de asigurari de sanatate. Totodata statutul firmei s-a modificat in SCM (Societate Civila Medicala). Mai tarziu, in anul 2005, datorita fluxului mare de pacienti, precum si a spatiului redus, sediul a fost mutat intr-o alta locatie, achizitionandu-se in paralel si o aparatura medicala de ultima generatie, conforma cerintelor Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

In urmatorul an, 2006, s-a inaugurat o noua sectie a societatii, de bacteriologie, extinzandu-se si spatiul existent, mai exact centrul de recoltare a probelor biologice. In acelasi an s-a incheiat un contract de prestari servicii si cu o alta casa de asigurari de sanatate: OPSNAJ (cea aferenta Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti).

Acreditari: